fbpx
20.8 C
Skopje

Балкоски: Честитки за работата на сите членови на ВМРО НП по повод добивањето членство во АКРЕ

АКТУЕЛНО

Честитки и благодарност за работата и истрајноста на сите членови и пријатели на ВМРО – Народна партија по повод добивањето на членство во Асоцијацијата на конзервативци и реформатори во Европа – ACRE.
ВМРО – Народна партија со претседателот Љубчо Георгиевски и идеолошката силина што ја има, се основа за учеството во Европските институции како членка на АCRE, со јасна определба за Р. Македонија да биде член и учествува во Евроатлантските процеси, што ќе резултира во економски просперитет, зголемување на демократските и човековите права.

ФБ СТАТУС НА ГЕНЕРАЛНИОТ СЕКРЕТАР НА ВМРО НП ЉУПЧО БАЛКОСКИ

 

Честитки и благодарност за работата и истрајноста на сите членови и пријатели на ВМРО – Народна партија по повод…

Posted by Ljupco Balkoski on Monday, June 11, 2018

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -