9 C
Skopje

АЛО ГРАДОНАЧАЛНИК

АЛО ГРАДОНАЧАЛНИК

Сечените гранки од дрвата и покосената трева се во надлежност на град Скопје т.е на јавното претпријатие Паркови и Зеленило. Ова се наоѓа на...

АЛО ГРАДОНАЧАЛНИК

Ве молам да ги објавите фотографиите од Охрид, контењерите се на улица Јане Сандански спрема езерото. Порачувам ова што побргу да се исчисти. Ова...

АЛО ГРАДОНАЧАЛНИК

Улица Волоградска пред кулите 3 и 4 во Карпош 4. Фотографијата ја испрати Карпошанец кој бара трајно решение и санација на дупките на улицата....

Нова рубрика „Ало градоначалник“ на „Поглед“

Нашиот и ваш портал Поглед отвора нова рубрика наменета за сите будни читатели кои сакат да го информираат својот градоначалник за одреден проблем. Ако...