9 C
Skopje

Избор

Наумче Мојсоски: Утакмицата против коронавирусот е најважна, за победа е потребна тимска игра и солидарност

Борбата за здравјето е најважниот предизвик, најважната укакмица во нашите кариери. Заедно сме победиле многу натпревари, заедно сме добиле многу тешки битки, заедно ќе...