22 C
Skopje

Спорт

Срцето е најсилниот мускул – Александар Занарди: Спортска и животна приказна која ќе ве наежи!

Срцето е најсилниот мускул – Александар Занарди: Спортска и животна приказна која ќе ве наежи! Неговото име е Алесандро Занарди. Во својата младост го достигнал...