9 C
Skopje

Живот

Колкумина од вас го знаат значењето на лентата со сончоглед? 

Сигурна сум многу малку🌻 Сончогледовата лента не е нов тренд, инициран од некаков псевдоинфлуенсер🌻 Тоа е симбол што се користи претежно на фреквентни места (железничка...

Господине не кењајте: Карлеуша вулгарно го нападна Босанец

Натпреварувачката Ивана Димковски од „Ѕвездите на Гранд“ чиј ментор е Јелена Карлеуша, освои пет гласа од вкупно шест члена на жирито. Вики Миљковиќ рече дека...

PHOTO: Caught python almost six meters long

Two hunters in Florida caught a Burmese python 5.71 meters long, which is a record for the US state rich in reptiles of all...