fbpx
13.8 C
Skopje

Драгица Стевковска Драгче: Му имам направено нумеролошка карта на Влатче, меѓу другото предвидов дека ќе оди на евровизија

АКТУЕЛНО

Во тажните моменти.. да се потсетиме и на убавите моменти… Во едно убаво време кога јас работев во тогаш најгледаната и најпопуларна телевизија А1 освен тв .програмите имавме и многу читани весници и списанија мегу кои беше таблоидот КРЕМА и списанието ЛАНОВА за кое ги изработував дневните хороскопи и нумеролошките карти за познатите лицности..

Во тоа време имав изјава за КРЕМА дека ВЛАТКО ИЛИЕВСКИ ке биде нашиот преставник на Евровизија..а претседател ГОРГИ ИВАНОВ….. ИМ беше чудно на новинарите од каде таа моја изјава и кои се личностите..но потоа се случија и двете работи..подоцна самиот Влатко сакаше нумеролошка карта и по негова зелба и по желба на уредникот многу познатиот ЗОРАН ВАСИЛЕВСКИ ФАЦИ го направивме и тоа ..подоцна следуваа и други..

ВЛАТЧЕ беше момце со една таква насмевка на шармер а во исто време и на дете ..со отворени оци слушаше се што казував за него…музика ..песни ..театар ..светла..тоа му беше животното мото..

Бог да му ги отвори рајските порти..и нека му даде мир… Приложувам едно зачувано списание Крема.од 2011 г ..доколку Зоран Фаци има во архив нека ги приложи и другите…Зборувајте за мртвите за да живеат со нас..

Vo taznite momenti..da se potsetime i na ubavite momenti…Vo edno ubavo vreme koga jas rabotev vo togash najgledanata…

Posted by Dragica Stevkovska Drakce on Saturday, July 7, 2018

Извор: Фејсбук профил на Драгица Стевковска

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -