fbpx
13.8 C
Skopje

Малиот Омер Емрах од Охрид ќе ви објасни како се сака Македонија (ВИДЕО)

АКТУЕЛНО

Омер Емрах е прваче од Охрид, ќе ви каже во неколку кратки збора што е Македонија. Мала лекција за тие кои не се чувствуваат како Македонци.

Омер во ова видео имаше задача да презентира една негова приказна он ја избра приказната со историја Македонија, како да си ја сакате сопствената земја која се бори со векови.

Според него ова е една убава и мала земја. Таа се борела со векови на светот да му покаже и докаже дека постои и вечно ќе постои. Браво Омер. Треба да ти завидуваат а пред се да ти се поклонат политичките елити кои од овие приказни живеат на грбот на Македонскиот народ.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -