Денеска во Скопје се одржува веќе традиционалниот спортски настан „Прв до врв“, каде граѓани се искачуваат до врвот на планината Водно.

Дел од овој спортски настан беше и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, тој до врвот стигна во друштво на поранешниот претседател на Унијата на млади сили на партијата, Владимир Нелоски.

-Не сме први до врв, но важно е дека стигнавме на врвот. Градот убав … , напиша Мицкоски на Фејсбук.

Не сме први до врв, но важно е дека стигнавме на врвот. Градот убав …

Posted by Hristijan Mickoski on Sunday, May 20, 2018