fbpx
14.8 C
Skopje

Официјални податоци: Ова е излезноста до 15 часот на референдумот

АКТУЕЛНО

Од Државната изборна комисија на прес-конференција соопштија дека до 15 часот излегле нешто повеќе од 330.000 избирачи или 22.56%.

Брвеница има 18.10% излезност, 25.30% Охрид, Василево 15.86%, Вевчани 22.52%, Велес 20.02%, Виница 15.67%, Гевгелија 27.19%, 21.87% Ѓорче Петров, Демир Капија 23.53%, Долнени 24.43%, Желино 19.98%, Карпош има 32.05%, 20.61% е излезноста во Кичево, 18.41% во Македонска Каменица, 30.42% во Липково.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -