fbpx
11.8 C
Skopje

Проследете го во живо потпишувањето на конечниот договор за решавање на македонско-грчкиот спор за името и за стратегиско партнерство.

АКТУЕЛНО

Потпишување на македонско-грчкиот договор

Проследете го во живо потпишувањето на конечниот договор за решавање на македонско-грчкиот спор за името и за стратегиско партнерство.

Posted by Zoran Zaev on Sunday, June 17, 2018

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -