fbpx
20.8 C
Skopje

ВИДЕО: Хит на Балканот – одговорот на младоженецот кој ќе ве остави зборови

АКТУЕЛНО

На денот на својата свадба, секој младоженец и невеста, се под притисок и голема возбуда, за тоа како ќе помине целата церемонија и целиот ден.

Голем број на гости, сите очи се вперени кон главните актери, па поради тоа често знаат да се случат и некои интересни грешки и спонтано лоши одговори.

Таква ситуација се случи и кај нашиот северен сосед, откако младоженец од Србија, занесен по повеќето прашања од попот, одговара дека е ветен на друга жена.

Присутните веднаш започнаа со смеа, како и самиот младоженец, кој брзо се обиде да ја корегира својата грешка.

https://www.facebook.com/sveusvemuofficial/videos/325564071338499/

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -