fbpx
9 C
Skopje

Став

ИНТЕРВЈУ СТЕФАН БОГОЕВ: Карпош, полека но сигурно прераснува во ДОМ за сите генерации

Г. Богоев. Денешните интервјуа обично започнуваат со стандардните прашања за мерките кои општините ги преземаат во борбата против коронавирусот, но нашето прво прашање е...