18.8 C
Skopje
Saturday, July 13, 2024

Населбата Козле каде што живее градоначалникот Стевчо Јакимовски со смрдеа и ѓубре на сите страни

Читатели на „Република“ испратија фотографија до нивниот портал од населбата Козле каде се гледа во каков хаос се наоѓа.Конкретно вакава е состојбата од улицата каде што живее градоначалникот Стевчо Јакимовски која се наоѓа пред населбата Жданец.
Вака е во речиси цело Козле каде се чуствува голема смрдеа од контејнерите а ѓубрето го развекуваат кучиња и мачки.

поврзани објави

Последни објави