4.8 C
Skopje
Friday, February 23, 2024

Детска Градинка “25 Мај”: Во попладневните часови не посети пратеникот Зоран Коцевски и донираше пакетчиња за децата од објект Сонце. Благодариме за гестот!

Во попладневните часови не посети пратеникот Зоран Коцевски и донираше пакетчиња за децата од објект Сонце.

Благодариме за гестот, стои во објавата на Детска Градинка “25 Мај”.

И пратеникот Коцевски се огласи со неколку зборови за неговата посета на дечињата во населбата Ченто.

Ми беше чест и задоволство да им посакам среќна Нова година на дечињата од објект Сонце во населба Ченто🎁🎄

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -

Последни објави

- Advertisement -