16.8 C
Skopje
Tuesday, April 16, 2024
Платено политичко рекламирање

Цената на парно греење за деловните корисници во Скопје се намалува за 35 проценти

Регулаторната комисија за енергетика ја намали цената за парното греење за 35 проценти за сите деловни корисници во град Скопје.

Ова, како што денеска информираше на прес-конференција претседателот на РКЕ Марко Бислимоски, се должи на намалувањето на цената на природниот гас на берзите.

поврзани објави

- Advertisement -

Последни објави