21.8 C
Skopje
Tuesday, April 16, 2024
Платено политичко рекламирање

Спасовски и дипломатскиот кор на меѓународниот музички фестивал „Ритамот на Европа”, на кој Македонија за првпат е домаќин

На покана од градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов, заедно со дел од дипломатскиот кор присуствувавме на меѓународниот музички фестивал „Ритамот на Европа”, на кој Македонија за првпат е домаќин.

На фестивалот учество земаа талентирани млади уметници од Србија, Република Српска, Црна Гора и Македонија. Честитки до организаторите и благодарност за магичната атмосфера која само го надополнува искуството на познатиот струмички карневал.

поврзани објави

- Advertisement -

Последни објави