15.8 C
Skopje
Monday, May 27, 2024
spot_img

Силјановска-Давкова: Оваа власт е елементарна непогода за граѓанска држава, за независно судство и за европска Македонија

Оваа власт е елементарна непогода за граѓанска држава, за независно судство и за европска Македонија! Инспирација ми е убавината на градот да кажам дека наградите што ги доделува претседателот на државата секогаш треба да одат во вистинските раце, да ве инспирираат да учите, да креирате зашто тоа мора да се награди, истакна Гордана Силјановска-Давкова на митинг во Битола.

Сигурно е дека ние Македонците сме благословени, сега ни треба тој благослов за да зачекориме во нова македонска ера на правна држава, на достоинствена држава, на луѓе кои ќе ве претставуваат достоинствено, оти македонскиот народ и сите граѓани без оглед на било каква припадност тоа го заслужуваат! Оваа власт е елементарна непогода за граѓанска држава, за независно судство и за европска Македонија!

Инспирација ми е убавината на градот да кажам дека наградите што ги доделува претседателот на државата секогаш треба да одат во вистинските раце, да ве инспирираат да учите, да креирате зашто тоа мора да се награди.

поврзани објави

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Последни објави