fbpx
0.8 C
Skopje

Апел за помош за Николче Колев

АКТУЕЛНО

 

Николче е млад битолчанец кој има само 21 година и веќе води борба со карцином на меко и сврзно ткиво.

Поради тоа, тој има потреба од специјални прегледи и лечење во странство.

Да му помогнеме на Николче кој инаку живее само со својата самохрана мајка.

Да донираме на сметка:
210 7000006384 93
НЛБ Тутунска банка
Николче Колев

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -