fbpx
18.8 C
Skopje

Апел за помош на Ивица Срезоски

АКТУЕЛНО

Триесет и пет годишниот Ивица Срезоски од Гостивар боледува од спиноцеребрална атаксија, болест која му оневозможува да се движи нормално, му го отежнува секојдневието и предизвикува низа други здравствени проблеми.

Ивица може повторно да застане на нозе, со третман со матични клетки во Пекинг, Кина, за што му се потребни 18.000 долари.

Ивица е борец, но потребна е и нашата помош во неговата борба.

Да го застанеме на нозе што поскоро!

Донирајте со повик
За корисници на Телеком 070 143-171
За корисници на Оне.ВИП 143-460

Или со донација на трансакциска сметка
200 0031822309 77
Стопанска банка АД Скопје
Ивица Срезоски

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -