fbpx
6.8 C
Skopje

Нова рубрика „Ало градоначалник“ на „Поглед“

АКТУЕЛНО

Нашиот и ваш портал Поглед отвора нова рубрика наменета за сите будни читатели кои сакат да го информираат својот градоначалник за одреден проблем. Ако видите нешто што не е во ред, а е во надлежност на локалните власти, слободно испратете ни го и ние ќе го објавиме, без разлика дали се работи за пишана реакција или слика/видео. Сите критики, препораки и пофалби кон вашиот градоначалник се добредојдени и ќе најдат отворен простор на нашиот медиум. Вашите материјали можете да ги испраќате на следната e-mail адреса: pogledmk2016gmail.com.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -