fbpx
36.8 C
Skopje

Апел за помош за опожарената куќа на семејството Везенкоски од Крушево

АКТУЕЛНО

На 14.07.2017 во 1 часот по полноќ изгоре куќата на семејството Везенкоски од Крушево. Со пожарот беше зафатена и соседната куќа, но брзата реакција на граѓаните го спречи ширењето на пожарот.

За жал куќата на семејството Везенкоски остана да сведочи за немилиот настан.

Ве молиме за парична помош, за да може семејството да си обезбеди покрив над главата.

Кире Везенкоски, СТОПАНСКА БАНКА 200 0031951045 26, УНИ БАНКА 240 207107324170

Да помогнеме!

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -