fbpx
-2.2 C
Skopje

На некои теми не им е дојдено времето

АКТУЕЛНО

Новинарката вработена во Македонската Информативна Агенција (МИА) , Ирена Радовановиќ го постави прашањето за одговорност на првиот во партијата правејќи аналогија со лидерството на Бранко Црвенковски во СДСМ. Потоа по сопствено признание кажа дека го избришала статусот бидејќи ,, не било време да се отворат сега некои теми“… Се поставува прашањето дали некој и кој е тој кој ја посоветувал да не се отворат тие теми….СЛОБОДА на ИЗРАЗУВАЊЕ пред се!

Спорниот статус, објавен од новинарката Радовановиќ.

Пишува: Петар Дељановски

 

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -