30.8 C
Skopje
Thursday, June 20, 2024

Љубчо Георгиевски: Честитки до македонските граѓани за големиот празник Илинден!

Честитки до македонските граѓани за големиот празник Илинден!

Да читаме повеќе историја од различни извори. Така ќе дознаеме каде ни се пријателите, каде непријателите и ќе одиме побрзо напред, стои во честитката од претседателот на ВМРО НП Љубчо Георгиевски.

поврзани објави

Последни објави