fbpx
5.8 C
Skopje

Кои 20 директорски места ги добива Зијадин Села

АКТУЕЛНО

ДР-ДПА добива 20 директорски места, дознава од партиски извори Тв21.

Партиски кадар од оваа партија ќе застане на чело на КПД Идризово, Завод за ревизија, Републички совет за безбедност, Јасен, Стоматолшки клинички центар, Државен пазарен инспекторат, ЈЗУ за нефрологија во Струга, ЈЗУ клиника за очни болести, Државно правобранителство на Р.М., Биро за судски вештачења, Градска библиотека Скопје ( НУБ Климент Охридски), Агенција за енергетика, Биро за равој на образование, Државен испитен центар, Државен инспекторат за шумарство и ловство, ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи Струга, Институт за духовно наследство за Албанците, ПИОМ, Управа за имотно-правни работи и Биро за судски вештачења.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -