30.8 C
Skopje
Thursday, June 20, 2024

(ВИДЕО) Владата прогласи кризна состојба во Македонски брод и во Чашка

За поефикасно гаснење на пожарите Владата прогласи кризна состојба во два региони, Македонски Брод и во Чашка каде повеќе денови има активни пожари, кои ги пустошат шумите и се закануваат на населените места.

За поефикасно гаснење на пожарите Владата прогласи кризна сост…

За поефикасно гаснење на пожарите Владата прогласи кризна состојба во два региони.

Posted by Oliver Spasovski on Saturday, August 5, 2017

 

Како што соопшти министерот за внатрешни работи крзината состојба ќе трае 30 дена.

поврзани објави

Последни објави