35.8 C
Skopje
Wednesday, June 12, 2024

Исчезна млад делчевчанец, семејството бара помош

АПЕЛ ЗА ПОМОШ

НА ДЕН 17.08.2017 ГОДИНА, ВО РАНИТЕ УТРИНСКИ ЧАСОВИ ИСЧЕЗНА ЛИЦЕТО
ДАНИЕЛ ЃЕОРГИЕВСКИ
ОД ДЕЛЧЕВО. ИМА 31 ГОДИНА И НА СЕБЕ НОСИ ЦРВЕН ДРЕС, ФАРМЕРКИ И ВЛЕЧКИ.
ГИ МОЛИМЕ СИТЕ ГРАЃАНИ ДОКОЛКУ ИМААТ БИЛО КАКВИ ИНФОРМАЦИИ ДА СЕ ЈАВАТ НА ТЕЛЕФОНСКИТЕ БРОЕВИ:
075 691-669
075 859-063
ИЛИ НА 192 ВО ПОЛИЦИСКАТА СТАНИЦА ВО ДЕЛЧЕВО!
БЛАГОДАРИМЕ

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1538937542835673&set=a.104699132926195.6694.100001583252533&type=3&permPage=1

поврзани објави

Последни објави