21.8 C
Skopje
Tuesday, July 23, 2024

Апел за помош на самохраната мајка Елена Колевска

Елена Колевска (32) боледува од канцер на бубрези во поодминат стадиум.  Таа е самохрана мајка на прекрасно девојченце, која иако животот не ја поштедил од  болка и страдање, сепак има  голема желба да се бори и да живее за своето дете.

Да и помогнеме во нејзината борба!

Донирајте со повик на 070 143-110  (за корисници на Телеком)

Жиро сметка за донација:
Миланка Колевска
Стопанска банка АД Скопје
200003201416025
IBAN MK07200003201416025

поврзани објави

Последни објави