35.8 C
Skopje
Wednesday, June 12, 2024

Српски медиуми: Македонските служби го прислушувале и Александар Вучиќ

Српските медиуми во хајка против премиерот Зоран Заев кој е посочен како најодговорен за шпионирањето на српскиот персонал во амбасадата но и српски функционери.

Медиумите пишуваат дека Македонија прислушувала функционери на Србија со помош на уште една странска служба, меѓу кои и Александар Вучиќ, дека биле следени и шпионирани сите од персоналот на амбасадата во Скопје, како и тоа дека Заев и забил нож во грбот на Србија.

ФОТО
Српски медиуми

 

ФОТО

поврзани објави

Последни објави