30.8 C
Skopje
Friday, June 21, 2024

Рашковски: Фирмата на братот на Крсто Мукоски за работна рака за промена на скршено столче на градски стадион (2 или 4 штрафа) добивала по 1400 денари

Додека македонскиот народ работел за минималец, фирмата Атриум, сопственост на братот на Крсте Мукоски, само за работна рака за промена на скршено столче на градски стадион (2 или 4 штрафа) добивала по 1400 денари. Ова е само наговестување на големиот скандал за кој деновиве ќе се објават точни бројки, пишува генералниот секретар на Владата на Република Македонија, Драги Рашковски на својот ФБ профил.

Додека болниците личеле на сцени од хорор филм и македонскиот народ работел за минималец, фирмата Атриум, сопственост на…

Posted by Dragi Raskovski on Sunday, August 27, 2017

поврзани објави

Последни објави