30.8 C
Skopje
Saturday, June 15, 2024

Господин 5000 евра и ќе те вработам кај сакаш е носителот на листата за советници во општина Ѓорче Петров.

Господин 5000 евра и ќе те вработам кај сакаш е носителот на листата за советници во општина Ѓорче Петров.

И додека многу вмровски фамилии, млади луѓе и постарите членови беа маргинализирани и не добиваа ништо од партијата,беа бркани, омаловажувани и лажени, овој довчерашен член на СДСМ кој преку ноќ стана тврдокорен вмровец вработуваше луѓе кои немаат врска со партијата,кој не се членови на партијата, а уште помалку со ВМРО имаат некаква врска.
Убаво е на директорско место, а уште поубави се парите кои ги зема за да вработи одредени персони.

 

Автор: Баже Б. (Кларк Кент)

поврзани објави

Последни објави