7.8 C
Skopje
Wednesday, February 28, 2024

Коце моли за албанските гласови: Во Скопје ќе има соживот и почитување

Актуелниот градоначалник на Скопје и кандидат за иден мандат, Коце Трајановски, на вечерашниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ во главниот град за последен пат пред изборниот молк се обиде да се доближи до албанските гласачи.

„Победуваме за Скопје каде има соживот и почитување. Легнувам и се будам со проблемите кои се реалност и со решениејата кои ги нудам. Скопје е наш град, град на сите. Јас сум човек кој многу малку говори, јас сум човек кој многу работи. Човек кој гради. Тука сум да работам за секој еден граѓанин на Скопје. Слушам се фалат дека ќе донесат живот и воздух. Скопјани не сакаат продавачи на магла. Нашето Скопје го очекува нова ера на развој и зеленило“, изјави Трајановски.

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -

Последни објави

- Advertisement -