Fri. Sep 22nd, 2023

Авион на лет од Бејрут кон Лондон, принудно слетал во Истанбул, откако настанала тепача помеѓу патниците во истиот.

На аматерската снимка снимена со мобилен телефон, јасно се гледа како двајца патници си разменуваат тупаници, додека останатите се обидуваат да ги разделат.

https://www.youtube.com/watch?v=t_SgiOO0Gm8&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dt_SgiOO0Gm8&has_verified=1

By D.S

Leave a Reply

Your email address will not be published.