35.8 C
Skopje
Wednesday, June 12, 2024

Апел за помош на Андреј Стојанов

Да му помогнеме на малиот Андреј Стојанов!

Тој од раѓање е неподвижен, а има и напади по кои не се сеќава на ништо. Испитувања и третмани треба да се примаат и извршат во клиника во Русија, а процедурата чини 22.000 евра.

Да му помогнеме на Андреј да има детство и живот какви што секое дете и човек треба да има!
Донирајте со повик на 070 143-110 (за корисници на Телеком) и 143-483 (за корисници на ВИП)

поврзани објави

Последни објави