10.8 C
Skopje
Saturday, February 24, 2024

Soneva Jani: Еден од најлуксузните комплекси на Малдивите (ГАЛЕРИЈА)

Кога станува збор за патување во Малдиви, тогаш минимални се шансите да имате лош одмор. Кога станува збор за Малдивите, треба да се обидете прилично многу, да имате лош одмор. Сочинета од повеќе 1. 000 острови, кои седат во 26 корални рифови, оваа убавина поседува над 100 одмаралишта и хотелски комплекси кои ги окупираат овие мали парчиња од рајот, нудејќи различни степени на невиден луксуз.

Водните вили на Сонева Јани нудат односно се движат од една спална, 416 квадратни големи вили, до опција од 1226 квадратни метри со четири спални. Секоја вила има сопствен базен, со приватно катче за одмор.

Филозофијата на брендот Сонева е за бавен живот, станува збор за интелигентен луксуз, вели менаџерот на Сонева јАни, Фатимат Шајзлен.

“Кога гостите ќе пристигнат на островот, сакаме да направиме да се чувствуваат опуштено“.
Типичен гост на Сонева Јани?

Фото

“Би рекол дека патниците кои доаѓаат во Сонева се луѓе кои патуваат многу, тие се загрижени за животната средина, луѓе кои сакаат природа, но и луѓе со богато искуство кога станува збор за патувањата.

Фото
Фото
Фото
Фото
Фото
Фото

 

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -

Последни објави

- Advertisement -