35.8 C
Skopje
Wednesday, June 12, 2024

АНКЕТА: Дали според Вас зближувањето на БПЦ со МПЦ-ОА ќе донесе позитивен резултат во врска со автокефалноста на нашата Црква?

Напишете коментар на Фејсбук ОВДЕ, а вашите резултати ќе бидат пренесени во конечниот резултат.

 

  • Резултати:
  • ДА – 7
  • НЕ – 2

поврзани објави

Последни објави