Mon. Oct 2nd, 2023

Тренерот на фудбалерите на Реал Мадрид Зинадин Зидан рече дека многу го почитува играчот на Ливерпул Мохамед Салах.

“Салах е сјајен играч, тој го покажа тоа во Рома, сега истото го потврдува во Ливерпул. Уште е млад и се гледа дека сака да напредува… Не сакам да зборувам за играчи кои не се во мојот клуб, но тој е некој кој многу го почитувам“, рече Зидан.

Шпанските медиуми шпекулираат дека токму 25. годишиот Салах би можел да биде наредна мета на мадридски Реал.

Leave a Reply

Your email address will not be published.