2.8 C
Skopje
Thursday, November 30, 2023

Премиерот по стапките на Груевски: На годинешниот избор за најдобри спортисти доценеше 20 минути!

Изборот за најдобри спортисти за 2017 година во организција на Агенцијата за млади и спорт доцнеше 20 минути, бидејќи се чекаше да пристигне премиерот Зоран Заев. Наместо во 20 часот, манифестацијата која е со директен пренос на МРТ почна во 20:20 минути.

Иако пристигнувањето на премиерот беше најавено во 19:55-20:00, сепак тој задоцни. Организаторот чекаше Заев да дојде, и штом тој се појави и седна на своето место, манифестацијата започна.

 

Извор: Фокус

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -

Последни објави

- Advertisement -