fbpx
11.8 C
Skopje

Блажески: Пораката пред штабот на ВМРО-ДПМНЕ е одраз на промената и ослободувањето на нивното членство

АКТУЕЛНО

Пред седиштето на ВМРО-ДПМНЕ во Скопје, поточно пред новата зграда позната како „Белата палата“ беше поставен транспарент кој гласи: „ВМРО е таму кај што е Љубчо“. Лидерот на младите на ВМРО НП, Дино Блажески, за ЦИВИЛ Медиа, изјави дека транспарентот не го поставија членови на нивната партија. Герила акцијата ја гледа како слободно изразување на нечие мислење, со оглед на тоа како последните 12 години функционерите на  ВМРО-ДПМНЕ се однесуваат кон своите членови и симпатизери.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -