fbpx
6.8 C
Skopje

ВАКА И МЕСИ ИМ ПРАВЕШЕ НА 14 ГОДИНИ

АКТУЕЛНО

ФК Барселона воопшто не треба да се грижи за својата иднина, бидејќи има школа во која играат најталентираните и најдобрите. Детево не е ни прво ни последно кое демонстрира ваков соло продор. Кој знае што ќе извадат за некоја година од таа силна конкуренција на ѕверчиња.

Извор: Off.net.mk

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -