30.8 C
Skopje
Thursday, June 20, 2024

ЧЕСТИТАЈТЕ НОВА ГОДИНА НА СИТЕ ЕВРОПСКИ ЈАЗИЦИ (ФОТО)

Нова Година на многумина им е омилен “празник”, бидејќи луѓето ги асоцира на семејни собири, дружење и мир. Сепак многумина од нас имаат пријатели низ Европа па доколку сепак сакате да им честитате нова година на нивниот мајчин јазик можете тоа да го направите со помош на оваа карта (мапа) која што ја направиле од сајтот jakubmarian.com

поврзани објави

Последни објави