35.8 C
Skopje
Wednesday, June 12, 2024

Што прво гледаат мажите на гола жена?

Сите жени некогаш во животот се запрашале што прво гледаат мажите кога ќе ги видат голи, а едно истражување спроведено на 12 илјади мажи го дава одговорот.

Дури 45 отсто од машките, голата жена прво ја гледаат во градите, додека 25 отсто гледаат во колковите.

Единаесет отсто најмногу прво се интересираат за задникот. На четврто место е лице, а интимните предели и стапалата се највпечатливи за помалку од 10 отсто од мажите.

поврзани објави

Последни објави