fbpx
22.8 C
Skopje

Зошто блекџекот во живо е една од најдобрите игри со карти

АКТУЕЛНО

Блекџек е многу популарна игра со карти, дејствието се одвива во живо и се нуди од скоро време. Овој вид на коцкање е во голем подем и со тоа се направи еден нов исчекор во коцањетои целта таа индустрија. Кај блекџекот во живо имате дилер во живо, висока резолуција и атмосфера како да играте во најголемите и најпрестижни казина.

Она во што блекџекот во живо се разликува од традиционалниот, но како што изостанува во некои работи исто така има и предност во некои други. Оваа игра со карти во живо функционира исто како и сите други игри кои се нудат во живо.

Играта е многу едноставна за разбирање и играње, односно може брзо да се научи. Блекџек може да се игра со еден или повеќе шпилови на карти. Колку повеќе шпилови карти се користат, толку шансата за казиното да освои добивка  се зголемува, а таму каде што се игра со помалку шпилови, шансите за да добие ирачот се зголемуваат. Многу казина имаат одреден број на маси на кои се игра оваа игра, додека други ја немаат воопшто оваа игра во својата понуда. Целта на играта е игрчот да направи резултат 21 или што поблиску до 21.

блекџек

Зошто блекџекот во живо е игра со која се соочувате со казиното?

Кога играте блекџек во живо ќе ви биде претставен дилер во живо и може да бирате кај кого ќе играте. Играњето се одвива во реално време, не се работи за снимка и слично. Па на тој начин вие се соочувате директно со казиното. Имате опција и чет во живо преку кој може да го констактирате дилерот. За секакви потешкотии и слично може да се обратите кај дилерот и тоа е одлично.

Однесувањето спрема дилерот и слично исто така е наведено во правилата на онлајн казиното и добро е да бидете информирани. Најголем проблем кај онлајн казината беше што луѓето не веруваат на софтвер. Со овој вид на игри е решен тој проблем, па така може да играте со дилер кој ќе го гледате и со кого ќе контактирате преку камера.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -