21.8 C
Skopje
Tuesday, July 23, 2024

СПОДЕЛЕТЕ- ОТИДЕТЕ – ПОМОГНЕТЕ: Чичко Борис е 13 зима на улица откако изгубил се…

Ова е чичко Борис, ова е тринаесеттата зима да е на улица откако го изгубил спород за наследство на куќата на мајка му бидејќи неговите внуци и се заканувале.

Цел живот му е во две торби и најчесто кога ќе заспие му ги крадат и ситните пари што ги собрал во текот на денот како и личната карта, пасошот и дипломата за вишо- угостителско.

Човекот е безпомошен, ве замолуваме кој може да помогне во врска со било што (храна, облека…). Седи кај „Сити Мол“ пред „Горење“ зградата.

Споделете-Отидете-Помогнете!!!

Ova e cicko Boris , ova e 13 zima da e na ulica odkako go izgubil sporot za nasledstvo za kukata na majka mu bidejki…

Posted by Natasa Zatkoska on Friday, February 2, 2018

поврзани објави

Последни објави