21.8 C
Skopje
Tuesday, July 23, 2024

Апел за помош на Марга Велеска

Марга Велеска е 27-годишна девојка која боледува од церебрална парализа. За да се подобри нејзината здравствена состојба потребни се повеќе третмани со матични клетки во руската клиника Неуро Вита- Москва.

Марга собра средства за три третмани благодарение на сите Вас хумани граѓани… Од првите клетки мозокот побрзо и точно ги испраќа информациите до екстеритетите, двете нозе се скоро изедачени, рамнотежата е зголемена… Марга напредува. Со секој изминат месец, Марга покажува нови, позитивни промени. 

Потребни се уште 2700 евра. Да помогнеме !!!

жиро сметка: 240107018707497 Уни банка Скопје 

Донациски број за корисници на Оне.ВИП: 077 143-487
Донациски број за корисници на Телеком: 070 143-114

 

СЕГА Е НАШИОТ МОМЕНТ ДА ПОКАЖЕМЕ ЗОШТО СМЕ ГОЛЕМИ И ДА ПОМОГНЕМЕ СО ДОНАЦИЈА.

поврзани објави

Последни објави