25.8 C
Skopje
Tuesday, July 23, 2024

СПОДЕЛУВАЈТЕ: СТРУМИЧАНЕЦОТ МИТЕ КАМБЕРОВ БОЛЕДУВА ОД РЕТКА БОЛЕСТ, ПОТРЕБНА МУ Е НАШАТА ПОМОШ!

Почитувани наши читатели! Овојпат имаме повторно задача да му помогнеме на наш струмичанец…Станува збор за Мите Камберов кој боледува од ретка болест за која е потребна скапа терапија. Да споделуваме насекаде со цел да допре овој АПЕЛ до повеќе луѓе и медиуми!

ЖИРО СМЕТКА:500800018804116 СТОПАНСКА БАНКА А.Д БИТОЛА (КАМБЕРОВА СЛАВКА)

Им благодариме на сите хумани луѓе кои ќе донираат и на сите оние кои барем ќе го споделат овој АПЕЛ! Да бидеме хумани!

поврзани објави

Последни објави