fbpx
20.8 C
Skopje

Апел за помош на малиот Доминик Иваноски

АКТУЕЛНО

Почитувани,

на нашиот 9 месечен син Доминик Иваноски роден 25.04.2017 година со вродена срцева аномалија со дијагноза VSD (меѓукоморен дефект), му е потребна итна операција во Р. Бугарија која чини 13.800 евра, а ние без ВАШАТА ХУМАНОСТ не сме во можност да ги обезбедиме.

Поради горенаведеното ВЕ МОЛИМЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ сега кога ни е најпотребно и со Вашата донација заедно да му овозможиме на нашиот син шанса за подобар живот.

Однапред благодарни

Фамилија: Иваноски

За помош на Доминик

Хуманитарна сметка за донација

200003272522554 Стопанска банка АД Скопје

Броеви за донација

Телеком: 070/143-107

ВИП: 143-463

Donacii.mk

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -