fbpx
24.2 C
Skopje

ВИДЕО: Откачени Јапонци ја пеат „Брала мома капини“

АКТУЕЛНО

Една до сега непозната јапонска група PYRAMIDOS, направи извонредна преработка на нашата добро позната „Брала мома капини.“
Видеото пред неколку месеци беше објавено на YouTube, а се состои од комплетно препеана верзија на песната, додека непрестанато се вртат сцени од македонски свадбени традиции и обичаи.
Не ви е јасно како Јапонците се снашле со нашиот јазик и ритам?
Вакво нешто не се раскажува, само се слуша и гледа внимателно:

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -