25.8 C
Skopje
Friday, June 21, 2024

МДФ: За Велика Сабота со документарец ќе не потсетат колку “убаво“ се живеело во времето на Тито

„За Велика Сабота се спремни со документарец во кој ќе нe “потсетат” колку “убаво” се живеело во времето на Тито и како се плачело по неговата смрт.

Толку осет да се нема, не за џабе сме најназадни од цела југоисточна Европа,“ стои во реакцијата на Младински Десничарски Форум во однос на документарниот филм кој денеска е пуштен на телевизија Сител.

https://www.facebook.com/mladinskidesnicharskiforum/posts/2102006086720495

поврзани објави

Последни објави