35.8 C
Skopje
Wednesday, June 12, 2024

Слави избувна на ФБ по апсењето на градоначалничката во Софија

Слави Трифунов со коментар на страницата на социјалната мрежа ФБ по вчерашното апсење на градоначалничката на населбата „Младост“ во Софија.

“Вчера во центарот на Софија беше извршено спектакуларно притворање. Ама навистина спектакуларно. Градоначалникот на „Младост“ Десислава Иванчева беше држана со лисици на рацете, повеќе од три часа на централен софиски булевар. Таму, целосно случајно, имаше камери, уште пред полицајците да го најдат митото, нејасно како се знаеше дека парите се 70 илјади евра, од друга страна, денес, по официјална информација од обвинителството, по рацете на уапсените Десислава Иванчева се пронајдени траги од мастило на обележан банкноти. Се ќе беше прекрасно, ако луѓето кои ја задржаа од друга страна беа чисти како солзи од срна, напиша тој.

поврзани објави

Последни објави