27.8 C
Skopje
Wednesday, June 12, 2024

Баба со закани кон професори, поради својот внук

Несекојдневна ситуација се случило во едно од штипските училишта, откако баба им се заканувала на професорите, затоа што тие го преместиле нејзиниот внук во друго одделение.

Наставничкиот совет донел одлука, детето да биде преместено од едно во друго одделение, што било доволен повод 51-годишна жена да упати низа закани кон раководството на училиштето.

Овој настан се случил на 24 јануари, бабата телефонски упатила закани, поради што истиот бил пријавен во полиција и дополнително ќе биде разгледан.

поврзани објави

Последни објави